Tuesday, October 5, 2010

PMR 2010

when the biggest thing come to your life :')

Hello guys !

Hello buddy ! How are you guys ? I miss you guys a lot . Yeah lately I miss everything . I miss Maghul , I miss all of my friends , I miss baby Tasha :) I miss Farah so badly :') and i miss YOU too :) hey ! Welcome back to my boring blog :)

A day before PMR

A day before PMR aku lepak kat McD with my girls and the boys which is Fara , Nad , Syahir , Faez , Munir , and Iman . Gosh ! I had so much fun with them . Guess what ? Aku pakai baju sekolah jea kot g sane , haha yelaa pagi tu kene pegi sekolah yang sepatut nya aku di cuti kan :( sebab ada last seminar for this year so kene lah pegi kan , haha :) And the teacher memang gile babi punye BLUE ! Haha , its cikgu Zool laa :D sape tak kenal beliau yang memang pantang dengar pasal benda2 yang BIRU kan :p haha but time last2 tu I fell like gile ngantok kot , haha ingat kan nak tido jea kat dalam dewan tu ohh :p

1st day of PMR

Today paper BM 1 , BM 2 , and AGAMA . And pagi tadi , aku bangun gile awal kot , pukul 5 dah bagun :p semangat nak exam weyhh ! Hahaha :D BM agak susah laa , but so far sume boleh jawab laa and for agama paper macam biasalah mesti ada tinggal satu soalan punye lah , haha soalan gile senang pun aku takleh nak jawab , alahai NADIA OIII ! Soalan tu tanya "apakah maksud iman" tu jea pun , tetibe otak aku blank lak time tu kan , haha nak buat macam mne kan :p haha . Time recces pulak lepak kat kantin jea , then blah g kelas pulak :) and today agak boring plus penat yaa amat doe , tataw la knape kan . And maybe I should sleep early today and tomorrow I can get up early in the morning :)

So now , maybe I should stop till here and study , I've got two paper tomorrow bebeh ! Wish me luck yaa !

Till Then <3