Monday, October 11, 2010

PMR 2010 - Final day

go ahead , and leave me alone :'(

Its A Final Day For Us :)

Hey guys , its a final day for me , err i mean us for our exam . Today paper math and KH . Math paper 1 agak susah laa jugak kan , but nasib baik laa paper 2 macam senang sikit lah kan :p I mean takde laa senang sangat sampai boleh score 60/60 kan but kalau nk compare kan dgn paper1 yang susah tu , memang senang laa kan :) But the best part is , time KH laa . Bingai gile doe , sumpah aku pun tataw ape yang aku tengah pikir time tu . Time rehat tu , sume orang sibok nak bace buku and aku boleh pulak buat bodo jea . Haha , time jawab exam pulak , aku pegi hentam semua then tido :D pandai kan ? Haha , but at lease , 30 minutes lagi before habis exam aku t'pikir balik "kenape aku pegi hentam sume ek ? Ape masalah aku ? Ni PMR weyh , bukan trail lagi doe" by the time aku dah pikir macam tu , terus aku check jawapan sikit2 , and half dari jawapan aku yang first tu salah ! Haha , nasib baik tak hantar lagi doe , boleh laa jugak betul kan mana yang slah , haha :) Serabut bhai time tu , that why laa saya telah menggambil tindakkan yang sangat "bijak" itu laa ye :p haha , bongokk gile laa kau Nadia .

Okay that it ! Enough about PMR , i won't write it again :p now , exam dah habis , sekolah pun dah tak wajib nak datang , so ape yang aku nak buat ek ? Stayed at home and get FAT ? Oh no man , haha :) im fat enough ! But what should i do ? Farah of course laa keje , Nad pulak conform laa kene tolong mak dia buat itu laa , ini laa and Diana ? Err tamau laa :p haha , sorry babe . I think the only person yang free time abis exam ni , IMAN ! Hmm , nak lepak dgn dia ? Nnt maghul marah pulak :( ape aku nak buat ni , dah laa kat sini tak ramai kawan doe ! Huh , terpaksa laa aku jadi bibik kat rumah kot , or maybe nak balik permai ? Hmm , tanak laa sebab -.-'' (secret) . Nak keluar hari2 ? Banyak pulak duit aku kan ? Hadoiii , any idea ? Hmm , let me think first okay ?

Okay , im done now . I'll write tomorrow :)
Bye

Till then <3